8 dagar kvar

Idag känner jag mig helt svullen i ansiktet. Sixten vaknade sju imorse, precis som igår. Skillnaden är bara att igår somnade vi om efter vällingflaska och sov till 0930 men idag fick vi gå upp alla tre tillsammans och äta frukost. 1030 lyckades jag söva om Sixten och sedan sov vi en timme. Trots det är jag ändå i en bubbla, orkar knappt hålla ögonen öppna och känner mig så där härligt fräsch som man kan göra när man gråtit, ni vet. Fick till och med ta fram mina glasögon som jag sällan behöver använda, bara när jag ska läsa långa texter på datorskärm, igår kväll när vi tittade på film. De är på i dag med och minskar huvudvärken en aning.
Sixten är ganska snorig och lite gnällig så vi båda håller oss hemma idag. Vi har haft Agnes på lunchbesök, lyxigt när gästen köper med sig maten åt värdinnan. 🙂
Jag har precis satt ner Sixten i vagnen och så zappar vi mellan alla tusen barnkanaler vi har. Just nu är det mest 1-årsvänligt på Disney Playhouse. Annars är han jätteduktig på att sitta i soffan eller på sin bil och varva ner genom att titta på tecknat men just idag så har han svårt att komma till ro så då använder vi vagnen istället och så vaggar jag med ena foten. Han verkar nöjd i alla fall.

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Baxters 2-årskalas

Om jag tidigare känt mig lite ledsen över att vi inte haft något ordentligt kalas för Baxter sedan han föddes så har alla de känslorna försvunnit efter det brakfirande han fick idag. Vi hade två intensiva timmar där våra och Baxters familjer och vänner var på besök med paket, tårtor och bullar i all oändlighet. […]

Läs mer

För 2 år sedan – Baxters förlossningsberättelse

I natt var det exakt 2 år sedan jag låg hemma på Kammakargatan med värkar och Baxter på väg ut från magen. Det var ett omtumlande dygn där jag både hade hand om Sixten som nybliven 1-åring, födde mitt andra barn tillsammans med min syster Agnes som coach och mognade något oerhört, jag växte upp […]

Läs mer