Lofsan buzzar: om Pampers Active Fit


Vi fick hem ett paket från Buzzador med de nya Pampersblöjorna, Active Fit att testa och utvärdera. Vi är en Pampersfamilj även om vi somras var otrogna och köpte Liberos fotbollsblöja två gånger. Vi använder Pampers Baby Dry på nätterna och Easy Up (byxblöja) på dagarna så det skulle bli spännande att prova Active Fit som jag sett många andra mammor använda. Tyvärr är jag inte alls nöjd med Active Fit:
– Den luktar illa så fort det kommer lite kiss i den.
– Den tappar passformen och hänger nere vid knäna av lite kiss.
– Den har läckt varje natt vi använt den.
Däremot är den ganska snygg med de lila färgerna jämfört med anonyma Baby Dry men det uppväger inte på långa vägar den dåliga funktionen.
Jag är glad att blöjorna är slut nu så att vi kan gå tillbaka till att bara använda Easy Up och Baby Dry utan att ha dåligt samvete för en blöjhög som ligger oanvänd.
Vilka är era erfarenheter av Active Fit?
Vill du också prova produkter och tjänster gratis? Registrera dig på Buzzador och ange Lofsan som värvare.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer