Alla hjärtans dag

Jag var uppe med tuppen i morse, eller nää, men halv nio gick jag upp i alla fall. Eftersom Sixten fortfarande sov passade jag på att dra på mig löpartajtsen och snöra på mig de snabba skorna. Jag var i princip ensam på min löparrunda runt Riddarfjärden och halva Kungsholmen. En timme i mitt eget sällskap med grym musik i öronen och en chans att ordna och sortera bland tankarna gör verkligen susen!
På förmiddagen har Sixten och jag gått ett varv på Drottninggatan för att visa upp vår nya vagn för folket. Vilka applåder vi möttes av! När vi ändå var ute på stan passsade jag på att ta ett varv på Apoteket och fylla upp förråden, sdesutom gick jag förbi Sats Zenit för att hämta lite Nike-kläder vi fick som tack för filminspelningen/fotograferingen. Jag tog ett par assnygga svarta byxor, jag ska visa er senare.
Nu kommer Sixtens mormor hit och ska leka med Sixten några timmar. Hans och jag ska åka till Ikea och eftersom Sixten fortfarande är smärtkänslig vill vi inte provocera genom att dra med honom till helvetet på jorden: Ikea i Kungens kurva. Han kommer att ha det toppen med mormors sällskap!

Idag känner jag mig mycket gladare.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer