Dagens Sixten & Dagens Mamma

Idag har vi varit på kombinerat 1årskalas hos Sixtens kusin Signe och 30årskalas för min bror. Signe fick en rosa Gapoverall från London med massa nyckelpigor på och Markus fick massa målargrejer från Kreatima från oss. Vi har haft en jättetrevlig eftermiddag och det var kul att träffa min brors och hans Toves vänner. Massa bebisar i olika åldrar var det bland annat.
Sixten är kalasfin i Ralph Laurentröja, keps från HM, rock från Zara och jeans från Kapp Ahl. Moster Elin såg filmen G häromdagen och slogs av Sixtens likhet med Niclas Wahlgren som även han bär avklippta jeans.
Jag har skjorta och jeans i leggingsmodell från Gstar, som vanligt… 🙂

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer