Allt för föräldrar – going strong

Idag tog jag med mig småttingarna och hade ett spännande möte tillsammans med Milla uppe hos Allt för föräldrar. Milla och jag har ett roligt projekt tillsammans som Allt för föräldrar kommer att ligga bakom. Det vänder sig till träningsmammor så alla ni läsare kommer att gilla detta. 🙂
Allt för föräldrar är ett perfekt forum och bloggportal för gravida och småbarnsföräldrar och som företag kommer de bli hur stora som helst!
Vi har mycket arbete med projektet framför oss, utmanande men stimulerande. Det är tur att jag gillar att ha många bollar i luften för nu är det så många olika projekt att hålla igång. I love it!


Milla och Alvar


Jag filar på några träningsrelaterade inlägg just nu, har ni några önskerubriker att dela med er av?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer