Allt går med Vaseline – tävling

IMG_4715
Allt går med pannben och Vaseline skrev jag inför Stockholms maraton 2013 – mitt allra första maraton. Vaseline är en produkt som är välanvänd i träningsbranschen. Man använder gelén till att smörja in de ställen på kroppen där sömmar av kläder, hudveck och skor kan komma att skava under prestationen som väntar. Många använder också Vaseline inför ett lopp eller en tävling för att förbereda fötterna för belastningen till exempel under träningsperioden. Det är viktigt att kunna fokusera 100 procent på sin prestation utan att få onödiga krämpor ifrån skavsår och slitningar.
04D010C1-7C6C-4ABC-A0B8-06A7731AD2E3497

Insmord och kittad med Vaseline, bland annat för att inte få skavsår av hörlurarna.

Nu för tiden när jag ofta är med i Nyhetsmorgon och blir sminkad har jag också lärt mig att ett trick som sminköser använder i TV är att dutta Vaseline för att få upp highlights och kontraster i ansiktet 🙂
Sedan förra året samarbetar jag med Vaseline och nu har du chansen att vinna det här fina kittet med en necessär från Svenskt Tenn, fylld med Vaseline-produkter från deras nya hudvårdserie där alla produkter innehåller droppar av Klöver Vaseline och en poster som illustrerar Vaseline genom tiderna. En av produkterna är en spray som är smidig att applicera. Den är därför extra uppskattad när man tränar och  duschar mycket då det går snabbt att återfukta huden och inte kladdar. För att få träningsinspiration får vinnaren även min och Jessica Almenäs bok – Stora löparboken för kvinnor.
Allt du behöver göra är att göra en re-insta (återposta) bilden i mitt Instagram-inlägg om tävlingen och tagga mig – @lofsans – samt beskriva ditt bästa Vaseline Everyday Repair-tips. Vad använder du Vaseline till? Tagga inlägget med #everydayrepair och #storalöparbokenförkvinnor 
Tävlingen pågår till och med den 5:e maj och vinnaren väljs ut av Vaseline.
Lycka till!
Vaseline genom tiderna
I samarbete med Vaseline

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer