And away we go!

Äntligen är det fredag och vår Helsingborg-helg är här!
 
 Jag var uppe redan vid 05 i morse för att åka ut till Kungsängen där ett företag har konferens. Klockan 07 stod hela företaget ombytta till träningskläder och tillsammans körde vi en workshop om löpträning med rörlighetsträning, löpskolning, intervallträning och teknikanalys före en sån där fantastisk konferensanläggningsfrukost. Jag älskar att göra sådana här uppdrag för företag och organisationer; föreläsningar, workshops och träningspass. Hör av dig till mig info@lofsan.se om du vill boka mig till din arbetsplats!
 
 Nu ska jag packa det sista i min marathonväska innan vi sätter oss i bilen och åker ner mot Helsingborg. Jag har inte bestämt än vilka skor jag ska springa loppet i morgon i, jag väljer mellan två par Asics Nimbus. Jag ska i alla fall ha mina grymma hotpants från Röhnisch och min Helsingborg Marathon-tischa!
 
 


Dessa är ett av mina mest dämpade skor; Asics Nimbus 14 ngn jag funderar på att springa i ännu mjukare skor Nimbus 15.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer