På plats Helsingborg marathon

Nu har lugnet lagt sig i min mage. Vi har checkat in på hotellet, jag har förberett allting som jag behöver på loppet imorgon och vi har kollat upp detaljer kring nummerlapp, start och mål. Sånt som är viktigt med andra ord. Nu är det bara 42,2 kilometer kvar. Mitt tredje marathon någonsin, mitt andra marathon i år. Det är helt ofattbart att jag lyckats bygga upp min kropp efter två så täta graviditeter och förlossningar att jag klarar av detta. Jag är så tacksam för de resultat jag får av min träning, mitt kostupplägg och min återhämtningsplan. Jag har verkligen lyckats skapa mitt eget framgångsrecept.
 
 Nu finns det bara en viktig sak att komma ihåg resten av helgen: att njuta. Ingen stress, ingen hets. 42,2 kilometer lugn och metodisk löpning genom Helsingborg och längs havet.
 
 Men först: uppladdningsmiddag på omtalade Helsing här intill hotellet. Är det någon av er som har ätit där? Jag är väldigt nyfiken!
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer