Annamys och Mormors kväll

Idag har Sixten och jag varit med Anna och Lucas hela dagen. Vi möttes upp utanför oss och promenerade till sickla. Sixten hade ett viktigt möte med sin barnsköterska.
Vi åt sedan lunch i gallerian och hade jättetrevligt! Lucas är nio månader nu, en stor kille med andra ord. Han äter ju mat han! Jag har inget eget behov av att börja ge Sixten smakportioner vid fyra månader (om två veckor) men efter att ha sett Lucas äta idag lockar det onekligen en aning mer.
Anna och jag har haft en jättebra dag tillsammans med våra söner. Känns overkligt att vi har varsitt barn nuförtiden. Jag är så glad över att ha Anna i mitt liv!
Ikväll ska Sixten och jag äta middag hos min älskade mamma. Sedan ska Sixten för första gången sova över hos sin momor. Fast han bad mig sova över jag med och det kan jag ju inte stå emot. Sixtens underbara mormor!
Dagens träning blev 60 min powerwalk till Ica Maxi. Efter sju dagar av hård träning på raken ska det bli underbart att ha två vilodagar i helgen. Jag har köpt nya Super Mario till Wii, och imorgon blir det lösgodis och lite gott. Najs!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer