Super Mario och helg

Sixten och jag hade en underbar kväll hos min mamma. Natten var utmärkt, Sixten somnade vid åtta, jag vid tio och sedan sov vi typ hela natten. Det behövs eftersom i natt kommer jag vara ensam vuxen med Sixten för första gången. Hans är bortrest så jag och alla barnen ska klara oss själv till imorgon kväll.
På agendan står Nintendo Wii, lek i parken och videobutiksbesök.
I eftermiddag hoppas jag att någon av mina systrar kommer hit och hänger. Det vore mysigt!
Jag känner mig vuxen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer