Äntligen fredag!

Och fredag betyder att det bara är två dagar kvar till Tandådalen! Jag längtar så!
Tjugo över sex i morse stod jag utanför Agnes hus, det bästa sättet att se till att träningen blir gjord är att boka en date. Mina ögon var så trötta att jag såg ut som en kines fick jag höra. Morgonens cykelpass var riktigt bra! Yvette var grym som vanligt, passet var fullt och några fick till och med inte plats. Då förstår ni hur grymt bra pass Yvette kör 0645 varje fredag.
Jag körde så att mjölksyran sprutade ur benen och lungorna värkte. Vill man vara fin…
Sickan sov såklart när vi kom hem så Agnes fick äta frukost och gå till jobbet utan att få gosa. Men hon lämnade sin väska här så att hon var “tvungen” att komma tillbaka efter lunchen. 😉
Hans överaskade mig med att komma hem med en sushilunch åt oss. Värsta romantiskt med en spontan lunchdate!
Idag ska Sixten och jag gå upp till Fridhemsplan och hämta ett Liberopaket på Lindex och till Ica för att äntligen hämta vårt modem som Comhem strulat med. Äntligen ska vi få internet härhemma igen!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer