Jenny, Sats och Karin

Jenny och Melvin överaskade oss med ett kort besök i förmiddags! Melvin fick GAP-kläderna jag köpte till honom i London och så hann killarna leka lite grann.
Vi tog sällis ut och skiljdes åt. Jag gick till Odenplan för ett löp- och benstyrkepass. Sickan hade laddat järnet för att orka röja på minisats. Träningen gick riktigt bra idag. Värmde upp med 20 min löpning och sedan körde jag explosiv styrka. Mycket hopp och knäböj. Bra för äset!
Efter träningen somnade Sixten som en sten så jag passade på att gå till Stadshagen och handla istället för att handla i Vasastan eller på Fridhemsplan. Stadshagen-Drottninggatan inklusive Ica tar nästan två timmar med vagnen. Sickan sov hela tiden!
Nu ikväll har min fina vän Karin varit här och lekt med Sixten, ätit middag och kollat på Antikrundan. Hon ska bo i Stockholm närmaste månaderna, lovely! Även om jag blivit mer folkskygg sedan Sixten föddes behöver jag några nära vänner.
Jag hoppas på en bra natt för imorgon bitti 0645 är det jag som sitter på cykelsadeln på Yvettes spinning och svettas. Härliga fredag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer