Årets gym 2014

 I helgen gick den stora Fitnessfestivalen i Göteborg av stapeln. Jag hade gärna varit där men mina veckor har 7 dagar precis som alla andras och jag kände att jag ville prioritera min familj denna helg eftersom jag är bortrest kommande veckoslut.
 
 Förutom en stor mässa, fitnesstävlingar och någon crossfitbattle så utsågs Årets Guldhjärta på galamiddagen. Jag var nominerad och gick till och med till final i två klasser: Årets blogg och Årets PT. Tyvärr nådde jag inte hela vägen fram, årets blogg blev matnyttiga sajten Styrkelabbet.
 
 Ett pris som jag dock känner att jag har väldigt stor del i och där vi verkligen nådde hela vägen fram var i utmärkelsen Årets Gym. Mitt lilla Rosa Skrot som jag haft som mitt PT-homebase sedan hösten 2012 när Camilla och Sofia öppnade gymmet gick helt coolt och vann!
 
 Det är ju superhäftigt att vårt älskade gym som vi kämpar så hårt för varje dag, byggt med kärlek och underhållet med ömhet får utmärkelsen Årets Gym! Jag är så stolt över Camilla som är VD, Sofia som är gymchef, Linda, Lena, Johanna och så jag som jobbar som PTs!
 
 Några andra roliga tävlingar där jag eller mitt arbete med träning uppmärksammats de senaste åren är dessa:
 
 Årets träningsblogg 2012: Mammabloggalan
 
 En av årets mest inflytelserika träningsblogg 2012: Twingly
 
 Årets mest inflytelserika träningsblogg 2013: Twingly
 
 Finalist Årets träningsblogg 2013: Guldhjärtat Fitnessfestivalen
 
 Finalist Årets träningsblogg 2013: Finest.se
 
 Finalist Årets träningsblogg 2014: Guldhjärtat Fitnessfestivalen
 
 Finalist Årets PT 2014: Guldhjärtat Fitnessfestivalen
 
 

 Under 2015 kommer jag dessutom kunna skörda frukt för mycket av det arbete jag gjort under 2014, jag kommer bland annat att kunna kalla mig författare, till Stora löparboken för kvinnor som ges ut av Norstedts.
 
 


Om det är något som vi är bra på på Rosa Skrot så är det att fira saker. Den här veckan kör vi ballongtema!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer