Julenaglar och löparfötter

 En stor utmaning det här löparåret har varit att hålla mina fötter i trim. En blåsa, en trasig nagel eller ömma hälar kan förstöra så mycket om det vill sig illa. Jag har tre mycket effektiva knep för att hålla mina fötter i löparform:
 
 1. Strumpor utan sömmar med tyg på rätt ställen. Jag kör på Gococos låga eller höga.
 
 2. Välj löparsko som sitter perfekt på foten direkt. En löparsko ska du inte behöva springa in för att den ska bli bekväm.
 
 3. Gå på pedikyr varje månad. Det blir ordentligt gjort, riktig nagellack sitter ordentligt på och skyddar naglarna ett helt marathon. Min fantastiska Lovisa som håller mina fötter i prinsessform använder filen när det behövs och hyveln när det krävs. Varken för mycket eller för lite.
 
 Och en grej som varken har med fötter eller skor att göra: med snygga naglar på händerna så kanske man känner sig lite snabbare. Strunt i att de flesta springer i handskar så här års. Det är känslan som räknas! Den här julen är jag lite crazy och kör med en guldnagel. Det sätter guldkant på december tycker jag!
 
 


Lovisa gör finfina händer och fötter, min hovleverantör! Hon finns på Beautybox på Hornsgatan bredvid Marie Leveau. Rekommenderas varmt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer