Årets stora skiddag

Egentligen är Vasaloppet den första söndagen i mars varje år men 2015 fick man flytta Vasaloppsveckan en vecka framåt på grund av stora skid-VM i Falun. Jag har åkt Öppet spår en gång, det var en väldigt rolig upplevelse men idag känner jag lite extra för alla dom som kämpar ute i spåren på riktiga Vasaloppet med stora vattenpölar runt skidorna. Längdskidåkning är verkligen en speciell sport. 🙂
Längdskidåkning är en väldigt bra konditionsträningsform eftersom man jobbar med både underkroppen och överkroppen samtidigt. Man slipper stötar mot knä och bäcken som löpning ger men man får vara utomhus med alla de fördelar som det ger.
Det har varit roligt att följa alla er som kört olika varianter av lopp från Vasaloppsveckan och jag hoppas att ni alla är nöjda med er insats, oavsett nivå!
För två veckor sedan var Hans och jag uppe i Falun över dagen och fick möjlighet att se svenska damerna vinna ett VM-silver i stafetten tillsammans med typ 40.000 svenska supportrar. Även om jag nog tyckte att norrmännen i publiken faktiskt hördes mer än oss stundtals.
Blandade bilder från vår VM-dag i Falun tillsammans med Panasonic.
P1000028 P1000158 P1520181 kopia P2270244 kopia P2270405 kopia

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer