Återbesök på BB

Dagens Sixten i morbrors dress och mosters Nikeys. Tuffing!

Dagens Sixten i morbrors dress och mosters Nikeys. Tuffing!


Vi var på BB-avdelningen för återbesök idag. Mamman mår bra. Och bebisen mår bra. Han är nästan uppe på sin födelsevikt. 3485 gram väger han idag. Nykissad.
Vi åkte förbi Gallerian för att ordna mina skalmar. Det blev jättebra. Jag är så nöjd! Sixten fick sitta i bilskyddet under tiden. Alla, och jag menar ALLA pekar på mitt barn och viskar hur söt han är. Då blir mamman nöjd.
Min kompis Jessica var förbi här hemma en sväng för att beundra underverket. Sixten sov. Som vanligt.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer