Powerwalk och besök

Igår tog jag min första powerwalk. Inte särskilt långt, till Kvantum i Sickla. Inte särskilt fort. Men svettig blev jag. Och det är så obeskrivligt skönt att inte ha magen i vägen. Och att inte få sammandragningar. Nu är jag på banan igen!
Middag åt vi sent igår kväll på balkongen. Sixten låg så klart i sin älskade korg. Han sover så gott i den.

Pasta med tomatsås till middag.

Pasta med tomatsås till middag.


Vi fick två besök igår. Hans syster med sin man och deras två tvillingflickor var här och fikade. Tjejerna hade svårt att sitta still, ville gärna klättra på allt och vårt hem är inte särskilt barnsäkrat. Inte för tvååringar. Jag blev stressad av tempot och sov en timme på sängen så fort de hade gått.
Senare kom min bror och hans familj. Signe, född i februari, ser ju gigantisk ut bredvid lilla Sixten. De hade med sig en dress från Polarn o Pyret. Ribbstickad body med matchande shorts. Så fin han är i dem! Tack!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer