Att ge är att få

Nu i slutet på maj samarbetar jag med Innocent som gör supergoda juicer; smoothies fulla av smakrik färsk frukt. Jag och barnen älskar dom. De både smakar gott och gör gott! För en grej som jag gillar med Innocent är att de också vill göra världen lite bättre, för de donerar 10% av sina intäkter till välgörenhet. Det borde fler företag göra! Jag själv har bl a sponsrat utbildning i Indien och ställer regelbundet upp gratis för olika välgörenhetsprojekt. Men också i det lilla, såklart. Få saker känns så bra när jag kan visa min familj, vänner och andra kärlek. Flera timmar i vecka ägnar jag också åt att stötta och peppa tjejer som hör av sig med frågor om sin träning – och som ni vet älskar jag också att regelbundet dela med mig till er med träningsfilmer och annat i mina olika kanaler. Och detta för att jag gillar det och blir glad av det. Få saker slår att få dela med sig till andra, tycker jag!
Imorgon startar kampanjen ”Gör gott resan”, som helt enkelt handlar om att jag och Innocent vill uppmana personer att göra något gott för en annan person. “Gör gott resan” besöker sex städer i Sverige den närmaste tiden och delar då ut gratis Innocent till alla som vill göra en god gärning. Så besök turnén och skynda dig att också på att berätta om din goda gärning på gorgottresan.se så har du en mycket fin möjlighet att få en gratis Innocent.
image
Jag vet ju att ni som följer mig i sociala medier är härliga människor och jag vill nu uppmana er att också ni gör en god gärning, visar omtanke, osv och att ni också berättar om detta på gorgottresan.se.
“Gör gott resan” – turnén besöker:
– Malmö 27/5 Stortorget,
– Helsingborg 28/5, Kungstorget
– Göteborg 29/5, Drottningtorget
– Örebro 30/5, Stortorget
– Stockholm 3-4/6, Norrmalmstorg
– Uppsala 5/6, Stora Torget
Läs mer på gorgottresan.se

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer