Att snagga eller inte snagga?

Anledningen till att jag klippte Sixtens hår är flera, om jag hade haft en tjejbebis vet jag inte om eller hur jag hade gjort, men jag vet att min mamma klippte flera av oss systrar på sommaren, i alla fall här är mina tankar kring Sixtens hår:
1) Det gick inte att få rent håret från maten som fastnade där varje måltid eftersom Sixten alltid gnuggar sig om huvudet när han är mätt.
2) Han var dyngsur om huvudet dygnet runt för att han var varm om skallen.
3) Hans hår växer fort, jag har redan klippt det flera gånger, så jag vet att håret kommer att växa ut fort.
4) Jag tycker att det är jättefint med lockar på småpojkar men Sixtens hår ligger slickat ovanpå huvudet och står rakt ut på sidorna, det tycker jag inte är snyggt.
5) Jag tycker att det är snyggt med snagg på pojkar, killar och män.
Vad tycker ni om snaggning?

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer