Att välja PT

Jag jobbade veckans sista PT-kund i morse. En tjej som kör så hårt att jag aldrig sett något liknande. Vår relation är extremt finkalibrerad. Jag vet exakt vad hon går för och hur hårt jag kan pusha henne samtidigt som hon litar till 100% på mig. När du väljer en PT tycker jag att tillit och personkemi är är viktigast. Du lägger din kropp, tid och energi i någon annans händer tillsammans med pengar och då ska det kännas helt hundra. Om du tvekar; våga berätta det eller byt PT.
Idag ska jag träffa Lisa en sväng i stan, kanske fika och nog ta ett varv i butikerna.


Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer