Höstoutfits till barnen från Zara

Jag har varit bortskämd med att kunna köpa alla barnkläder utomlands så jag har i princip slutat handla i Sverige, jag är alldeles för snål för det. Undantaget är Zara vars barnkollektioner jag bara älskar. I den stora butiken på Drottninggatan är det ofta väldigt stökigt och det är svårt att se vad som finns. Dessutom är det trångt på babyavdelningen eftersom alla mammor kommer med barnvagn men det var nog bra för även om jag vill ha typ allt fick jag välja och dessa blev mina favoriter. Jag hoppas skorna kommer till användning snart, I love!
I webshopen ser man fler plagg, alla färger och vilka storlekar som finns bättre så inför vintern kommer jag nog beställa istället. Nu ska jag bara få godkännande från gräbsen själva och framförallt Hans att det var bra höstgrejer jag köpte. Zara är mycket dyrare än HM, Din Sko och liknande men billigare än NK så jag känner mig ekonomisk när jag handlar där. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer