Att vara tvåbebismamma

Tre dagar på raken när vi går hemifrån 08-09 och inte är hemma förrän sent. Roligt men påfrestande när jag är ensam med båda gräbsen.
Sixten tog en långsovning i vagnen på två timmar idag så Baxter och jag lekte själva på filten i väntan på Sixten. Sedan blev det fullt ös i poolen hela eftermiddagen. Det är aldrig trångt trots att förskolorna och fritidsen invaderar bassängen och parken.
Jag skulle aldrig kunna vara så aktiv med Sixten som jag är om jag inte hade ett bra bärredskap för Baxter. Det är mitt hetaste tips till mammor som skaffar två barn tätt, det är 14 månader mellan Sixten och Baxter.


Titta vad bra Baxter sitter i sin BabyBjörn Miracle! Han är 8 månader och väger nog 10 kg men ändå passar selen perfekt. Jag kam bära honom flera timmar utan att det blir för tungt. Det jag gillar mest med Miracle är stödet för ländryggen och den stora sittdelen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer