Esperanza

Ikväll var Sixtens fina storasyster barnvakt till två av sina (4!) bröder härhemma medan Hans, Baxter och jag smet ner till vår kvartersrestaurang, en nyöppnad italienare vi inte hunnit prova. Det var första gången Sixten var ensam hemma med sina äldre syskon, hans stora idoler i livet. Så fina barn.


Maten var så himla god, bästa italienaren i stan?! Vi satsade på de lite mer förrättsaktiga rätterna först; jag åt en caprese och en ljummen rödbetssallad innan pastan med tomatsås. Jag orkade ingenting av pastan. Däremot var efterrättsmagen tom så en vitchokladpannacotta med hallon sa bara swoosh ner i magen.


Baxter förstod allvaret i situationen och somnade i Orbiten metrarna från porten till uteserveringen och vaknade lagom till desserten.


När vi timmen senare kom tillbaka till lägenheten satt alla tre vackra självständiga barn i soffan framför en film och åt på bullarna jag köpte till stranden igår, perfekt att de gick åt idag till duktiga barn!
Sixtens extrema mammighet fortsätter och är värst på kvällstid. Jag njuter av all kärlek, ångest eller vad det nu är. Han är fantastisk i alla fall.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer