BabyBjörn Comfort Carrier

För några veckor sedan skrev jag om BabyBjörns bärselar anpassade för tyngre bebisar/barn upp mot 2-3 år; Miracle och Comfort Carrier. När jag hade läst på mer om Comfort Carrier kunde jag inte hålla mig så nu har jag en sådan också. Den går att använda upp till 15 kg, om barnet väger mindre än 12 kg kan barnet sitta både både framåt och bakåt medan tyngre barn ska sitta inåt. Man reglerar grendynan utifrån om barnet ska sitta framåt eller inåt. Comfort Carrier har ingen ryggplatta som Miracle, däremot har den ett rejält midjebälte som fördelar tyngden på höfterna och ryggen. Barnet sitter inte direkt mot kroppen utan det är ett lager mellan som gör att konstruktionen känns stabil. Sixten kan sitta utan problem även om hans ben kanske är lite i vägen om jag skulle powerwalka. Baxter älskar att hänga framåt och i lördags när vi hejade på Agnes på Halvmaran stod klappade han nöjt med händerna. Comfort Carrier tar lite mera plats i skötväskan än Miracle men det är det värt eftersom båda barnen teoretiskt kan sitta i den när vi är på stan. Det uppskattar jag som lever en aktiv livsstil.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer