Blingo Happy Punk – bekvämt men fortfarande snyggt!

Jag handlar extremt sällan barnkläder på internet eftersom vi bor mitt i Stockholm. Det är lätt för mig att gå ner på stan när det är något som saknas i gräbsens garderob. Jag har dock haft svårt att hitta snygga mjukare kläder i butikerna, pikéer och jeans finns det gott om. Nu har jag därför tänkt om efter att ha hittat ett företag som säljer mjukare men ändå riktigt snygga kläder. Helt könsneutrala färger och modeller dessutom. Blingo säljer både på nätet via sin webshop men man kan också få hem en säljare som visar upp kläderna. Om man vill vara värdinna och bjuda hem några kompisar samtidigt får man rabatt. 🙂 Jag är helt kär i kollektionen Happy Punk och beställde tröjan med trumsettet på, zebran såklart och så denna zebrabody Baxter har på sig. Den matchar jättefint till byxorna som har samma färger i sina muddar. I like! Trots att vi tvättat plaggen flera gånger är de fortfarande helt perfekta i färg och passform, det är viktigt tycker jag som räknar med att barnkläder ska kunna ärvas. Jag beställde 74/80 och 86/92 till gräbsen och båda kan ha alla plaggen. Smidigt värre. Nu har vi en bra bas med mjukare kläder att ha på förskolan och under overallen i vinter. Bekvämt med fortfarande snyggt.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer