BabyBjörn Miracle och ErgoBaby

Den här bilden har jag inte visat er tidigare. Den är från flygplatsen på Kreta i somras när vi precis hade landat. Jag är väldigt noga med att barnen inte ska få uppleva nackdelar med att vara så täta syskon (det är 14 månader emellan dem) så när båda barnen är mammiga, osäkra eller bara trötta så ska de kunna få vara hos mig oavsett den andres status. Då ser det ut som på bilden nedan. En BabyBjörn Miracle på magen och en ErgoBaby på ryggen. Samtidigt. Hans fick ta allt bagage. 🙂

20111112-081728.jpg

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer