Firar en vecka

Det finns alltid någonting att fira, eller hur?! 🙂
Ikväll har vi bott exakt en vecka här på Söder i nya lägenheten och jag älskar vårt rutiga köksgolv.


Hans står och steker köttfärssås på älgfärs i den nya traktörpannan, älgfärs är magrare än nöt och smakar mer kraftfullt och djupare. Vi har varit ute i Nacka en sväng och handlat på Kvantum i Sickla. Vi kommer nog handla oftare där nu än i stan.
Jag har rensat ur lite mer ur barnens rum ikväll och förberett för lite nya förvaringsmöbler. Vi planerar ett Ikeabesök i helgen nämligen. Jag har inte varit där på evigheter även om jag hellre hade åkt dit en vardag än en lördag. Oavsett så ser jag fram emot det. Jag gillar att hänga på Ikea!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer