Backlöpning i TV4 Nyhetsmorgon

Tack tack tack för all fin feedback om mitt jobb hos TV4. Alla ni bloggläsare är världens bästa fanclub!
Jag har inte sett mitt inslag än, det kommer upp på TV4 Play senare under dagen men jag är nöjd med det jag minns. Det går ju så himla fort, jag skulle vilja ha dubbelt så lång tid att prata om just det passet vi körde. Men som vanligt så kan ni ställa era frågor här eller på Twitter @lofsan så reder vi ut frågetecknen! 🙂
Lilla Sixten vaknade med feber imorse så mitt inplanerade gympass skjuts framåt. Det får bli ett hemmaträningspass istället tror jag banne mig.
Vad tränar ni idag?


Dagens TV4-outfit: kläder från Röhnisch, skor från Merrell och klocka från Suunto


Jag älskar hur sminkösen fixade mitt hår, hon påpekade att jag hade mycket hår. Eeeehhh va?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer