Barnvagnsbio!

Idag såg Sixten sin första biofilm; The ugly truth. Sammanfattning: Först sov han en halvtimme i liggdelen, sedan äta och få ny blöja. Mingla i pausen. Äta igen. Snarka i mammas famn. Jag skulle inte lita på en filmrecension signerad Sigge Stark.
Det var Anna (den femte Anna, hon som körde SatsBaby i måndags), Martina (min kollega från gymmet), Lisen, Elin och jag som till slut gick tillsammans. Några andra tjejer fick förhinder. Synd, för de missade något!
Filmen visades i stora salongen i Sickla, men vi fick gå in bakvägen för att slippa trapporna. Vagnarna låste vi fast i foajén. Alla mammor med lite äldre barn, vi snackar inte tonåringar, utan typ 5 månader och uppåt, satte sig på raden längst fram och hade med sig filtar till bebisarna att ligga på på golvet. Vi med yngre bebisar satt högre upp. Efter halva filmen bröt de för en paus. Vi passade på att gå ut i foajén och hämta gratis förpackningar med våtserveter som de delade ut. Man blir ju inte rik på föräldrapenning.

Framme vid bioduken hade de gjort i ordning stationer för blöjbyte. Med blöjor och våtservetter. Det är service!

Framme vid bioduken hade de gjort i ordning stationer för blöjbyte. Med blöjor och våtservetter. Det är service!


Filmstaden i Sickla kommer att visa barnvagnsbio varannan onsdag klockan 11. Vi är några stycken som kommer att gå varje gång. Det blir ju som en filmklubb. Vill någon annan vara med i vår klubb?
Jag tycker att det var supermysigt att gå på bio med Sixten som dejt! Det blir nog svårare att sysselsätta honom ju äldre han blir och börjar ställa krav.
Annna, Jesper, Martina och lilltjejen i magen

Annna, Jesper, Martina och lilltjejen i magen


Elin och Hugo

Elin och Hugo


Lisen och Elise

Lisen och Elise


Och Sixten och jag såklart!

Och Sixten och jag såklart!


Lisen och Elise i pausen

Lisen och Elise i pausen


Min älskade Sixten!

Min älskade Sixten!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer