Bästa restaurangen i Makrigialos

Vi åt många av Kretasemesterns middagar på Makrigialos bästa restaurang; Porphyra. För er som fortfarande har er O.B.C-semester att se framemot (lyckostar) så måste måste jag rekommendera er ett besök där. Restaurangen ligger ovanför Sunwing, mittemot det tysk/spanska hotellet.
Menyn är så oturistig som den bara kan vara. Inga bilder på maten (varning för såna restauranger var du än befinner dig i världen) och ingen inkastare (bra restauranger behöver inga tvång) men fantastisk halloumi med honung (!), världens godaste bifteki och skaldjurspasta to die for.
Lite förvirrad servitör som blir stressad till hjärtinfarkt om det är fler än tre bord upptagna och en kollega som bolmar som en skorsten ordnar en fantastisk smakupplevelse tillsammans med små överraskningar som spännande dryck i fingerborgsstora glas och små smakprov från menyn.
Give it a try!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer