Baxter spelar bandy

Rise and shine everybody!
Nu kickar vi igång den här helgen. Lite frukost i magen och på med kläderna. Idag är det SatsBaby på Odenplan som gäller, I love it! Varje gång en mamma kommer efter passet och säger att det nog var sista gången de kunde gå eftersom bebisen börjat krypa är en sorg för mig. För att kunna gå på SatsBaby bör du inte ha avslag längre, kunna knipa ordentligt och känna dig trygg med att lägga ifrån dig bebisen på en matta på golvet i salen. Passet är anpassat så att alla kan bli så trötta de vill.
Den lilla killen ni ser på filmen nedan är uppvuxen på SatsBabypass och han älskade det. Det är nog därför han är så sportig. 😉
PS. Jag lovade min innebandyspelande PT-kund att kapa klubborna så att de passar bättre. Ska det vara så ska det vara på riktigt.
[videofyme id=”442982″ width=”480″ height=”360″]Baxter spelar bandy

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer