BB-väskan och babyskyddet

Check!

BB-väskan och babyskyddet till bilen

BB-väskan och babyskyddet till bilen


Är det något annat man ska ha med sig när man reser bort och förväntas föda på bortaplan?
Jaha! Kläder till sig själv…
Check!
Mammans kläder

Mammans kläder


Något mer?
Just det! Den numera obligatoriska kuddenmellanbenanärmansoverkudden!
Check!
Älskade kudde!

Älskade kudde!


Och nej, de bruna fläckarna är inte bajs. Det skulle kunna vara det. Men det är det inte. Okej!?
Det är chokladglass.
Om någon timme rullar fina bilen ut från Hammarby Sjöstad på vägen ner mot Sköna Österlen. Det kanske blir en Skånepåg från Ystad lasarett. Eller så har mamman rätt och han föds som en Söderkis 4/8.
Spänningen är ooooliiiidlig!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer