Framme på Österlen

5 timmar 30 minuter effektiv körtid. Magen mådde bra, lite trångt, men fina bilen är perfekt för en höggravid kvinna som kan langa upp benen på instrumentbrädan!
Vi bor i gamla skolhuset mittemot pappas hus. Hans och jag, Agnes och Henric. Vi har precis kvällsfikat lite och ska krypa till kojs nu.
Lägger upp bilder på huset imorgon, Residence var tydligen här igår och fotade inför en artikel. Och sedan tidigare har huset varit med i Sköna Hem.
Vi har inte bestämt hur länge vi ska stanna här. Jag har inget emot att föda här nere. Vore egentligen ganska ballt!

Fina bilen

Fina bilen

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer