Bebis Bebis Bebis!

Inte långt efter att jag publicerat inlägget nedan ökade värkarna i styrka och kom med fem-sex minuters mellanrum.
Efter bara två timmar på förlossningen, klockan 11 föddes vår lilla (eller ganska stora) pojke. Jag var öppen 10 cm när vi kom in och hela förlossningen kändes så enkel, piece of cake! Vill egentligen åka hem redan ikväll men vi måste invänta läkarundersökningen imorgon bitti först.
Nu väntar vi på Hans som snart landar på Arlanda. Tyvärr fick vi inget familjerum här på BB men jag har hört att sofforna i dagrummet är sköna att ligga i?!
Stort tack för alla era gratulationer och hejarop, det betyder massor för mig! Värsta bästa fanklubben!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer