Bebispoolen på Ocean Beach Club Makrigialos

Det är några andra familjer här på hotellet som också reser med bebisar men trots det har vi bebispoolen helt för oss själva hela dagen. Det kan bero på att de andra poolerna är helt okej för bebisar de också om man har äldre barn att vakta också. Vi klagar inte i alla fall och njuter av att slippa trängas. Jag är jättenöjd med det stora segeltyget som sitter uppspänt som solskydd över bebispoolen. Ingen bränd under första veckan! Vattnet i poolen är jätterent, överhuvudtaget är poolområdet fräscht och välskött. Viktigt för mig som har bakterienoja. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer