En vecka till – Ocean Beach Club Makrigialos

Jag är så himla glad över att vi ska vara här en vecka till. Många tillbringar sin sista kväll ikväll medan vi är på halvtid. Dagarna går fort i poolen, gräbsen sover helt osynkat så det är alltid någon vaken att springa efter. Då tar vi fram alla leksaker och flytredskap och så flyttar jag ner i poolen med ett barn i taget. Timmarna går, det blir dags för den dagliga jordgubbscoupen med glass. Eftermiddag går mot kväll och vi dukar upp till afterbeach på balkongen. Kvällen är ett faktum och vi tar oss mot en restaurang för att äta middag. Och så blir det en ny dag med nya timmar i poolen och ytterligare en jordgubbscoupe.

De bästa dagarna denna sommar!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer