Blåbärssylt och garderobsinredning

Igår köpte vi kantareller och massa blåbär nere på Hötorget. De blåbär som var över efter efterrätt och frukost idag har Hans gjort blåbärssylt av. Jättegod! Jag äter ostkaka och sylten till sen lunch idag innan jag ska ta tag i kvällens projekt: skruva upp hyllor i min klädkammare. Vi har köpt skenor, konsoler och hyllor tillsammans med plastlådor som ska märkas. Vi (jag) behöver mer förvaringsutrymme och framförallt när bebisen fötts. Jag ska fota innan och efter så ni får se hur det blir.
Ikväll ska vi äta tacos till middag, mums!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer