Nu är det härmed officiellt!

Härmed har Sixten officiellt avslutat sin krypperiod, 12 månader och 2 veckor gammal. Sedan tre dagar tillbaka har han inte tagit ett enda krypsteg utan går nu helt själv. Sixten älskar sina fotbollar och går gärna runt med dem i famnen eller sparkar dem framför sig. Han sätter sig fortfarande på rumpan i bland och fäller krokben på sig själv genom att fastna med ena foten bakom den andra, precis som jag när jag skulle lära mig åka telemark.
Jag är glad eftersom detta öppnar upp för en annan typ av garderob; lite mer styva jeans och stiligare överdelar som faktiskt syns. Och icke att förglömma: SKOR!!! Sixten har tappat bort sin ena Converse. Eller så var det kanske jag, i alla fall, ett par nya ska inköpas och så finns det flera par skor i storlek 22, 23 och 24 som väntar härhemma som är perfekta i höst, till hans fina jackor.

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer