Blogg med mobilen som modem

Funkar helt okej, även om det tar tid. Så det blir inga bilder dessa dagar. De får ni på onsdag kväll!
Resan hit gick toppen! Jag satt i baksätet och agerade backside driver. As usual..
Väl framme tog vi ett dopp från bryggan allihopa. Det var varmt i sjön! Sedan blev det altanhäng medans Simon grillade kycklingfiléer, champinjoner och röda små lökar. Agnes kokade färskpotatis som blandades ner med en fräsch sallad.
Mamma och jag har precis bäddat dubbelsängen Agnes och jag ska sova i och förberett bäddsoffan i vardagsrummet åt Elin och Simon. Ungdomarna hänger nere på bryggan och filosoferar över livet. Jag har kopplat upp datorn via min iPhone till nätet och sitter på altanen nu en stund innan det är dags att bädda ner sig. I vårt rum finns det en takfläkt, nice!
Det är så fint och pittoreskt här! Liten stuga med tre rum. Stor altan med sån där soffa som hänger i en ställning och grill och sånt. Sen ligger bryggan precis nedanför altanen med helt klart vatten.
När vi var små hyrde vi liknande stugor varje sommar, så det känns som att återuppleva min barndom igen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer