Sol, bad, grillat och fiske

Min Kärlek ringde igår, han har tapetserat fondväggen i vardagsrummet! Jag hann knappt lämna stan innan han körde igång! Ikväll ska han ge sig på sovrumsväggen. Ni får bilder på dem senare i veckan, eller när vi fått möbler till rummen också.
Jag hade svårt att somna igår kväll då det var så varmt i sovrummet trots takfläkten. Tror jag var vaken till ett. Men sov til elva i morse så mig går det ingen nöd på!
Vi åt frukost på altanen och sen flyttade vi ner till bryggan i badkläder. Jag låg på en madrass under mammas solstol så jag fick skugga. Tror jag tog två dopp men det kanske blir ett dopp ikväll också. De andra badade hur mycket som helst, det är varmt i vattnet! Vi åt en lätt lunch bestående av vattenmelon mamma förvarat en stund i frysen så den var läskande kall och god.
Vi har grillat fläskkarré på seneftermiddagen som vi åt med potatis och färsklök tillagat i folieknyten på grillen. Till förrätt åt vi grillad halloumi med nektarin.
Mamma och jag tog en promenad efter maten, skönt för mig att röra på mig lite även om jag har haft ganska kraftiga sammandragningar under eftermiddagen. Nu på kvällen har de lugnat ner sig, men det är spännande att de har ändrat karaktär och känns annorlunda mot de sammandragningar jag dragits med senaste månaderna. Bebisen är ju färdigbakad nu och får gärna komma ut om han behagar…
Vi har suttit på bryggan en stund nu och fiskat med kastspön, första gången sedan jag gick på fritids i Örebro och vi kastade vid Svartån tror jag. Förutom att vi rensat botten på små träd och annat krafs blev det ingen napp.
Ikväll ska vi premiäräta kräftor som vi hittade i frysdisken på Ica Maxi i Örebro. Årets första!
Hade jag fått välja hade jag gärna stannat här hela veckan, inte åka hem på onsdag. Men jag måste prioritera ultraljudet, de har tajt med tider då den ena barnmorskan som gör dem är på semester så det finns bara en tant tillgänglig. Det är så skönt och rogivande här, jag mår så bra!
Om det funkar och passar kanske Hans och jag kan hyra stugan en vecka själva, med bebisen förstås, nästa sommar. Det skulle jag gilla!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer