Bra snabb mat

Hans är bortrest den lyckosten, att springa intervaller i sanddynerna på Tylösand är honom väl förunnat. Härhemma gnatar jag på med små gräbs.
Till middag idag stekte jag kycklingkorv till de små, pasta har vi alltid färdigkokt i kylen bara att värma. Till mig själv stekte jag fyra ägg och serverade tillsammans med kalkonskivor, keso och tomat. Slica upp allt och blanda till en härlig sörja. Väldigt lite kolhydrater (om man av någon anledning söker det), snabbt fixat, nyttigt och gott tycker jag. Tips från en gräsänka med små kockkunskaper som inte vill hamna i smörgåsträsket.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer