Brunch på Marriott Björk Bar & Grill

Idag lämnade jag den här sjukstugan och fick lite tid till träning och sedan brunch med min kompis Anna och min syster Agnes.
Jag bokade bord åt oss på Marriott´s Björk Bar och Grill på Fridhemsplan klockan 12, perfekt att hinna träna innan! Den första sittningen lockade mycket folk och kön till både hovmästaren och varma buffén var lång. All mat höll dock hög kvalitet och buffén var både fräsch och väl underhållen.


Mer tjejtid till Lofsan är nya parollen!
Jag är för dålig på att hitta på saker utan barnen. Varannan helg “försvinner” liksom när Hans barn bor hos oss. Då blir det mest att skjutsa runt och ordna mat och få ihop allt istället för att bara ta det lugnt. De helger när det bara är vi blir nästan heliga och så försöker vi enbart göra sånt som vi själva vill. Då blir det oftast att Hans och jag klistrar ihop oss och är oskiljaktiga. Det är ju sjukt mysigt men det är nyttigt för mig att vara själv ibland precis som att gräbsen älskar att vara bara med sin pappa ibland.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer