Bugaboo + Mini Rodini = SANT

 

Ingen har väl missat nyheten att Bugaboo och det svenska företaget Mini Rodini gör ett samarbete tillsammans? Den snygga barnvagnen börjar säljas den 1/5 2012 och kan beställas på NK. Vill du  titta på barnvagnen med Pandasuffletten kan du besöka NK på lördag, den 28/4. Då har du även möjlighet att vinna ditt eget exemplar av en Cameleon Mini Rodini, en av besökarna under dagen vinner nämligen en exklusiv barnvagn limited edition (vagnen säljs i 20 exemplar).

För att fira samarbetet tillsammans med Mini Rodini vill Bugaboo ge er en present; en av mina läsare vinner ett set med ett snacktray och en organizer. Perfekt inför sommarens alla utflykter! Snacktray passar till Bugaboo Cameleon och Bugaboo Donkey och organizer passar till alla barnvagnar på marknaden. Gilla inlägget på facebook (se längst ner i inlägget) och lämna en kommentar till detta inlägg så att jag ser ditt namn så är du med i utlottningen! På fredag tillkännages en vinnare.

 

 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer