Inte som planerat

Idag fick jag avbryta arbetsdagen i förtid då förskolan ringde om en ledsen och hängig Sixten. Så här fem piggelin senare är han fortfarande riktigt ynklig.
Jag själv, som hade värsta grymma tränings-och uppladdningsplanen för veckan inför Gladiatorernatesterna på lördag, har dragit på mig en förkylning. Inget anmärkningsvärt men tillräckligt för att inte höja pulsen eller träna. Vi får se hur det utvecklar sig, än finns det tid. Jag är inte sån att jag jagar upp mig eller stressar utan låter förkylning ta den tid det tar.


Haha, fick en bild från We r familyeventet i fredags, direkt från spöregnet till pose. 🙂 Till vänster står fina Annelie.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer