Claras Jag kom tvåa

I dag har jag hängt tillsammans med Clara, vi tog med alla barnen till Sickla Köpkvarter och Imperial Lanes för lite lördagsbowling. Det var verkligen högt och lågt mellan glädje och förtvivlan, Baxter som är den största tävlingsmänniskan som jag någonsin mött ville inte ens prova på andra kastet om fler än hälften av käglorna fallit på första slaget. Han gillar verkligen inte att inte leverera 100% varje gång. Sixten däremot älskade att bowla och rycker bara lite lätt på axlarna när det inte går så bra. Det är spännande att de är så olika de där två.
Clara och jag pratade mycket om en miniserie som hon lagt upp på youtube och som jag plöjt de senaste dagarna. Jag har till och med sett några avsnitt flera gånger. Clara har skrivit manus och regisserat och hennes kompis Sanna Bråding är den fiktiva Big Brother-deltagaren Gisela som kom tvåa. Jag är nästan besatt av Gisela nu och vill verkligen rekommendera er att faktiskt ta er tid att se alla avsnitten!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer