Coldplay i Stockholm

Jag tog en välbehövlig bloggpaus igår. Egentligen helt ofrivillig men det fanns inte en minut över att sitta med telefonen. Jag bloggar alltid med Iphone nämligen.
Vi fick biljetter till Coldplay av min syster och hennes svåger i julklapp med barnvakt i form av mormor inkluderad. Igår var det äntligen dags!
Vi startade kvällen på Vapiano Gamla Stan där vi var sex stycken som åt middag och drack gott. Hans och jag cyklade sen upp till Stadion och parkerade cyklarna. Allas mobiler krånglade så det tog nästan en timme innan vi fick tag på de andra. Totalt var vi tio personer med min syster, svåger, min svågers bror och hans tjej och fyra kompisar till.
Konserten var väldigt bra, framförallt första timmen. Jag har lite kort tålamod så efter en timme blir jag rastlös, oavsett om det är bio, bilresa eller soffhäng. Det var häftiga ljuseffekter, mestadels bra låtar och en toppenpublik.
Tack Agnes, Henric och ni andra för en fantastisk kväll!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer