Nytt inför höst och vinter

Jag lovade att visa vad jag beställt på nätet till våra fötter inför höst och vinter. Jag hoppas att leveransen från Zalando kommer på måndag eller tisdag, Baxter är nämligen inne på sista svängen i sina gummistövlar som är i minsta laget. Biffiga vader på den grabben!
Sixten ska ha ett par vinterstövlar från Jack Wolfskin i storlek 27 i vinter, de är helt vattentäta plus att jag kommer att lägga extra impregnering på skinnet. Med snörning så känns det lättare att kunna öppna upp och dra åt ordentligt men nackendelen är att Sixten inte själv kan ta på sig dem, men det kan knappt jag själv med mina vinterkängor… Baxters nya gummistövlar hoppas jag kunna fungera både denna höst och till våren, kanske även ända till hösten 2013, de är i storlek 25, från Stups. Jag tänker att det är bra med snörningen upptill så att man kan stänga till dem om det behövs, och så behöver jag inte vara orolig för blodstopp i benen. Jag gillar verkligen den klarröda färgen, sulan och detaljerna på sidan av foten. Jag hoppas att de är så röda i verkligheten.
Jag har även beställt ett par Merrell 8, en vandringssko som är vattentät, till mig själv. Den planerar jag kunna ha året om, både i stan och när vi är i fjällen. Jag gillar bättre att ha vattentäta kängor än gummistövlar för min egen del. Att Merrell är mitt favoritmärke bland funktionella skor gör inte saken sämre, kolla skosnörena och den rosa sulan till exempel. I like! Det är en ganska styv sko som är perfekt att ha när man vandrar med lite tyngre packning, till exempel med ett barn på ryggen, som vi gör flera gånger per år.
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer