Crosstraining i Sickla

God morgon!
Jag sitter i bilen och har precis kört ett grymt Crosstraining på Sats i Sickla. Det är kul när det är hög nivå på deltagarna så att vi kan fokusera på tempot och bara ösa på istället för att jag ska hjälpa till med tekniken. Jag håller en relativt låg svårighetsgrad på övningarna så att deltagarna kan fokusera på intensiteten istället. Idag körde vi mycket snabbhet och korta explosiva sprinter tillsammans med tre varv stationsträning. Jag kör alltid tre veckor med samma upplägg innan har byter övningar, intervaller och struktur på passet. Från och med nu kör jag Crosstraining på Sats Sickla på torsdagar 17.30 och söndagar 09.30. Som vanligt är det bara att maila mig om man vill prova på. 🙂


Tillbaka till verkligheten: Baxter har fått bölder över hela armarna och benen, han skriker nätterna igenom och är så yr att han svajar när han går och ramlar. Hans är på SÖS nu på beordran från sjukvårdsrådgivningen för att få reda på vad vi ska göra med honom. Jag tänker inte ta in honom i ett väntrum med öppna bölder som kan bli (eller redan är) infekterade. Sjukt frustrerande men han måste kunna få mer hjälp än penicillin.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer