Dag 2: I mina öron när jag tränar

Jag gillar att träna till remixar. Gärna aggressiva sådana. De får inte vara för långa, max fem minuter, annars tröttnar jag. Det räcker faktiskt att lägga på lite dunka dunka i ovanpå en vanlig låt för att jag ska bli nöjd. Sådan är jag.
Jag hade gärna velat ha tillgång till Hans dator och visa er några spellistor men det har jag inte nu så istället får ni några skärmdumpar att titta på. Tyvärr finns det inga länkar att klicka på men jag antar att det här inlägget är till för att ge läsarna lite ny träningsmusik så ni får läsa och söka själva i Spotify och/eller iTunes.
Här kommer några spellistor som rullar i min iPhone på gymmet och i takt med mina löparskor.
Det vore roligt att få se vilken musik NI lyssnar på när ni tränar. Give it to me!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer