Dagens Mamma

IMG_0289
Idag går vi bara och skrotar här på grisfarmen. Egentligen första dagen sedan Sixten föddes som vi inte har någonting överhuvudtaget inplanerat. Förutom en eftermiddagsprommis då. Och det är SÅ skönt!
Här nere på kontinenten är det fortfarande högsommar, till skillnad från storstan därhemma där jag har varm tröja med mig överallt. Hans har jobbat med sommarkänslan genom att klippa gräsmattan medan Sixten och jag hade matstund i skuggan på altanen.
Nu sitter vi vuxna i varsin solstol och dricker coca cola light medan Sixten slaggar i vagnen. Nice!

Morfar Tomas RayBan sitter bra på Mamman...

Morfar Tomas RayBan sitter bra på Mamman...

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer